Kinesisk Oversetter - Kinesisk oversettelse
Chinese Norwegian Translation Services by Chinese Norweigian Translators

Chinese Translation Services in Oslo, Norway
Norwegian Translator - Norwegian Translation Services
Kinesisk Oversetter - Kinesisk oversettelse
挪威语翻译 - 挪威文翻译

Det kinesiske språket er det offisielle språket i Folkerepublikken Kina og Republikken Kina (Taiwan), og er ett av fire offisielle språk i Singapore, og ett av de seks offisielle språk i FN. 20 % av verdens befolkning har kinesisk som morsmål, og det er dermed det språket med flest morsmålsbrukere i verden.

Trenger du en kinesisk oversetter eller kinesisk translatør? Har du behov for kinesisk tolk? Vi er et oversetterbyrå bestående av et profesjonelt nettverk av translatører, oversettere og tolker med flere års erfaring av å oversette og tolke til og fra kinesisk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner.

Kinesisk tales av over 1,1 milliard i Kina, der det er offisielt språk, dessuten på Taiwan, i Thailand, Hongkong, Singapore, Malaysia, Vietnam og Indonesia, samt av grupper i USA. Kinas offisielle språk bygger på dialektene i nordøst Kina, er mandarin, i motsetning til kantonesisk i sør (Guangdong og Hongkong).

Oversettertjenester levert av Abacus Chinese Translation Services inkluderer kinesisk-norsk oversettelse, norsk-kinesisk oversettelse, kinesisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser kinesisk-engelsk og engelsk-kinesisk, i tillegg til japansk-kinesisk, spansk-kinesisk, fransk-kinesisk oversettelse m.fl. Vi kan konvertere kinesiske dokumenter/tegn fra forenklet kinesisk (fastlandet) til tradisjonell kinesisk (Taiwan) og omvendt.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på: info@certifiedchinesetranslation.com